Voor nieuwbouw

Kwaliteit daar staat Bouwbedrijf Utrecht in de regio al om bekend, maar wist u ook dat wij in de breedste zin van het woord alles verwezenlijken op het gebied van nieuwbouw, aanbouw of een compleet huis? Niets is voor ons te veel. Met onze betrouwbare werkwijze en persoonlijke aandacht laten wij uw nieuwbouwdroom nooit in de steek.


Over nieuwbouw

Bouwbedrijf Utrecht bouwt van A tot Z nieuwbouw met passie. U moet hierbij denken aan aanbouw en complete huizenbouw, maar ook aan de bouw van een badkamer, dakkapel, serre, schuur, garage, tuinmuur, tuinhuis, schoorsteen, openhaard en kozijn. En natuurlijk is er verder ook nog een hoop te realiseren. Naast alles wat wij voor u kunnen betekenen met nieuwbouw voldoen wij aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap en is al ons personeel gediplomeerd. Kortom wij hebben alle ingrediënten in huis om uw bouwopdracht vakkundig te begeleiden en gedegen uit te voeren.


Voordelen voor u:

  • Een begrip in de regio
  • Ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouwprojecten
  • Nieuwbouw voor bedrijven en particulieren

Meer informatie over nieuwbouw

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer informatie, advies of een afspraak met ons wilt maken. Wij zorgen ervoor dat 1 van onze ervaren collega’s u te woord staat. Natuurlijk kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opmaken. Neem daarvoor contact met ons op of stuur ons een e-mail.


Nieuwbouw als onderaannemer

Wij verhuren ons als onderaannemer voor het helpen of het geheel leiden voor aannemersbedrijven, bouwbedrijven en zzp-ers. Als u als bedrijf meer over de mogelijkheden wilt weten neem dan contact met ons op.