Openhaarden Utrecht

Onze specialisatie in openhaarden is in de regio Utrecht niet onopgemerkt gebleven de afgelopen jaren. Door ons ervaren specialisten zijn al heel wat openhaarden geplaatst in Utrecht en ver daarbuiten. Door onze vele mogelijkheden hebben wij eigenlijk voor iedere wens wel een openhaard.


Wat voor openhaarden plaatsen wij zoal in de regio Utrecht?

Bij ons kunt u terecht voor alle typen openhaarden zoals: houtgestookt, gelgestookt, gasgestookt en elektrisch. Van modern tot klassiek, van romantisch tot design en van stijlvol tot eigentijds. Onze specialisatie is het aanpassen en aansluiten van uw nieuwe openhaard en kachelkanaal en tevens ook het vervangen daarvan. Wij verzorgen de openhaard en kachel- aansluitingen op uw schoorsteen.


Wat is uw voordeel?

  • Gediplomeerd personeel
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eigen fabricage

Voorbereidingen voor uw openhaard

Heeft u besloten om een openhaard te kopen of uw oude exemplaar te vervangen dan moet u wel van te voren de nodige voorbereidingen treffen. Heeft u nog geen schoorsteen dan moet u voor de bouw van de openhaard een vergunning aanvragen. Heeft u wel een schoorsteen maar al jaren niet gebruikt dan is het verstandig om deze te laten controleren door de brandweer op brandveiligheid.


Wilt u meer weten?

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het opmaken van een vrijblijvende offerte over openhaarden.


Tip over gebruik openhaarden (niet alleen in Utrecht)

Wij adviseren u met regelmaat uw openhaard minimaal een half uur te laten branden. Dit voorkomt onverwachtse storingen.