Renovatie Utrecht

De kracht van Bouwbedrijf Utrecht op het gebied van renovatie is timmeren en metselen. Ons voordeel is dat wij die expertise in eigen huis hebben. Niet alle bedrijven die in renovatie doen kunnen dat zeggen. Wij wel. Gelukkig is dit niet het enigste wat ons goed maakt. Naast 20 jaar ervaring staan wij qua renovatie in Utrecht ook bekent om de geleverde kwaliteit.


Een renovatie in (regio) Utrecht?

Bij ons kunt u terecht voor de renovatie van o.a.: badkamer, gevel, keukens, daken en dakpannen, deuren, vloeren en vloerverwarming, ramen & kozijnen, voorgevel, voegwerk, schoorsteen of rookkanaal, voegwerk, dakkapel en dakisolatie, en balkonrenovatie. Dus of het nu gaat om een van de genoemde renovaties of een complete renovatie van een huis of een bedrijfspand, bij ons kunt u voor alle soorten renovaties terecht. Bij alle projecten werken wij met een voor u persoonlijk aanspreekpunt. En wij voeren alles natuurlijk naar uw wens uit.


Uw voordelen:

  • Renovatie van zowel huizen als bedrijven
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Wij werken snel, vakkundig en met een persoonlijke benadering

  • Contact opnemen voor een renovatie in Utrecht en omstreken:

    Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsrenovatie, een afspraak maken of direct een offerte ontvangen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.


    Renovatie als onderaannemer in regio Utrecht:

    U kunt ons ook inhuren als onderaannemer voor het helpen met of het geheel leiden van een project voor aannemersbedrijven, bouwbedrijven en zzp-ers. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.